Bröllopsevent

Bröllopseventet hade vi den 15 januari. Först av allt hade vi en fotografering med alla mannekänger. Vi delade in dem i tre grupper som bestod av 3 personer i varje grupp. Den första gruppen hade vi gott om tid att fotografera i olika miljöer. Men smink och fixa håret tog lite längre tid än planerat på resterande grupper. Så dom två andra grupperna fick endast en kvart var att bli fotograferade på. Vilket ni kanske förstår blev det lite stressigt, men modellerna fixade allt jätte bra. Men jag tycker det är väldigt synd, för dem fick inte lika många bilder som den första gruppen.
 
Men här kommer några utav bilderna: 
 
 
 
 
 
 
Det här var min lilla mysiga hörna som jag stod vid och visade upp mina bilder i form av fotoböcker och förstoringar.
 
 
 
Sedan började eventet och vi alla började mingla!
 
 
 
Och till sist tog jag en bild på alla mannekängerna tillsammans!
Dem gjorde verkligen ett super bra jobb både som modell och på eventet.
 
 

Bröllopsevent

Bröllopsevent 15 Januari
Nu har jag precis valt ut vilka bilder som jag ska göra en lätt bearbetning på. Det blev totalt 125 stycken fantastiska bilder från eventet samt modellfotograferingen, som jag hade med alla mannekänger som var med under eventet. Dem visade upp vackra brudklänningar som skräddaren YACH Tillskärare har gjort.
Vackra & Unika!
 
 
Jag själv var också med och presenterade mig som fotograf, hade ett eget litet bord där jag visade upp fotoböcker, förstoringar samt mina fotografier jag tagit tidigare. Ett mycket lyckat event!
 
Nu ska jag börja med att redigera bilderna så dom kan komma upp så snabbt som möjligt.
Hoppas ni ser fram emot slut resultatet!