Fotografering med Lone

 
 
Fotografering med Lone
För några dagar sedan var det dags för Lone att få sin vinst som hon vann på bröllopsmässan i Januari. Hon blev stylad i håret av Roots och blev sminkad av Emma på Emmas hudvård. sedan var det dags för fotografering. Vi gick bort till den fina Norra Hamnen, vi tog några bilder mot Dunkers kulturhus vita väggar. Sedan fick vi syn på några cironträd. Där tog vi sedan några bilder som blev helt underbara, tillsammans hennes gula klänning.
En lyckad fotografering måste jag säga, blev så nöjd!

Fotografering med Louise

 
 
 
 
 
 
 
 
Fotografering med Louise
I söndags eftermiddag gick jag och Louise till den helt underbara pålsjöskog för en fotografering i det fina vädret. Vi gjorde en blomsterkrans och såg sedan en liten öppning i skogen. Där bestämde vi oss för att börja vår fotografering. Jag blev helt överaskades över hur vackert ljuset var.
 
Efter många fina bilder gick vi längre in i skogen och hittade ett stort träd som hade trillat av någon storm eller något. Så det var bara för Louise att hoppa upp på stocken! Vi fick till en hel del fina bilder från våra två platser. Här ovanför är några exempel på det!